3 september 2016

7.ročník Charita Tour

V tomto roku sa opäť uskutoční už 7 ročník charitativno-športovej akcie  CHARITA_TOUR 2016. Hlavným programom tejto akcie je sólo Nonstop-beh kombinovaný s chôdzou  p. Dušana Gažiho, tak ako minulé roky z Bratislavy do Košíc..

Štart je naplánovaný na 2.9. 2016 pred Úradom Vlády v BRATISLAVE o 10.00 hod. a ciel - 4.9.2016 pred spoločenským centrom AULA na Hlavnej 68 v Košiciach. (cca o 18.00 hod.)

Účelom tohto charitativneho behu, je finančná zbierka na pomoc zdravotne-ťažko postihnutým pacientom, najmä však deťom.  Akcia sa koná pod záštitou predsedu vlády a premiera SR Roberta Fica.

Zdravotnícke pomôcky pre cca 20 deti z celeho slovenska, boli odovzdávane postupne v priebehu celého roka. Slávnostné ukončenie behu s kultúrnym programom a občerstvením sa bude konať v priestoroch spoločenského centra AULA na Hlavnej ulici č. 38 v Košiciach , a to hned po skončení behu - 4.9.2016 o cca 18-19.00 hod.

D. Gaži